تاریخ انتشار: ۰۷ مهر ۱۳۹۵

۱. زعفران به همراه(یعد کوفی) (زعفران در بیشتر داروهای مقوی حافظه به کار میرود. این ادویه محبوب علاوه بر بو و رنگ زیبایی که به غذا میدهد عملکرد مغز را نیز بهبودمیبخشد) ۲. انجیر خشک(انجیر بسیار مقوی بوده و موجب تقویت مغز و بهبود حافظه میشود.) ۳. بادام (خوردن ده عدد مغز بادام تازه در […]

کندر

۱. زعفران به همراه(یعد کوفی) (زعفران در بیشتر داروهای مقوی حافظه به کار میرود. این ادویه محبوب علاوه بر بو و رنگ زیبایی که به غذا میدهد عملکرد مغز را نیز بهبودمیبخشد)

۲. انجیر خشک(انجیر بسیار مقوی بوده و موجب تقویت مغز و بهبود حافظه میشود.)

۳. بادام (خوردن ده عدد مغز بادام تازه در صبح تاثیر زیادی در تقویت حافظه دارد)

۴. زنجبیل(مربای زنجبیل-دم کرده زنجبیل و عسل-کلوچه زنجبیلی)

۵. فلفل سیاه(استفاده از فلفل به عنوان ادویه در اکثر غذاها)

۶. کندر(خصوصا وقتی با مصطکی مصرف شود)

برچسب ها: برچسب‌ها
نظرات شما

دیدگاه شما

( الزامي )

(الزامي)

پیشنهاد کنکور برتر