تاریخ انتشار: ۱۴ آبان ۱۳۹۷

ده غذای تقویت کننده مغز را در مقاله قبلی آوردیم. این‌بار ده غذای دیگر را معرفی می‌کنیم.

۱۷-۴۷۰x264

۱۱. چای سبز

چای سبز حاوی عناصر بسیار مهم است که شناخته شده سبب افزایش آرامش و آزاد شدن کافئین به آرامی به بدن شما می شود.

۱۲. شکلات تیره

شکلات تیره ثابت کرده است که جریان خون در مغز را افزایش می دهد و همچنین شامل کافئین، محرک طبیعی است شکلات همچنین آندورفین ها داخل بدن ازاد می کند که باعث می شود شما احساس خوبی داشته باشید

۱۳. آووکادو

آنها دارای فیبر، پروتئین، ویتامین A، B، C، E، و K می باشند آووکادو همچنین حاوی مقادیر زیادی فولات است که برای عملکرد شناختی، حافظه و سلامت کلی مغز ضروری است.

۱۴. لوبیا سیاه

علاوه بر منابع ارزان قیمت پروتئین، لوبیا سیاه دارای دوز سالم منیزیم و فولات هستند. دانشمندان دریافته اند که منیزیم حداقل در مطالعات حیوانی می تواند به کاهش برخی از اثرات مضر بیماری آلزایمر برای موش ها کمک کند. لوبیا نیز برای قلب شما مناسب است یک جریان خون سالم به معنای مغز سالمتر است.

۱۵. کره بادام

کره بادام زمینی و کره بادام ممکن است شانس شما را برای از دست دادن حافظه با سن کاهش دهد. بادام حاوی غلظت بالای ویتامین E (سه برابر بیشتر از کره بادام زمینی) است که نشان داده شده است که به کاهش خطر ابتلا به اختلالات شناختی کمک می کند. و برخی مطالعات نشان می دهد که مواد مغذی نیز می توانند کاهش ناشی از بیماری آلزایمر را کاهش دهند. برای یک میان وعده، یک قاشق غذا خوری را به جو دوسر صبحانه خود اضافه کنید.

۱۶. چغندر قرمز

چغندر حاوی بتایین است که از تولید سروتونین (تثبیت کننده خلق) در مغز پشتیبانی می کند. چغندر همچنین دارای دوز قوی اسید فولیک است که سلامتی عاطفی و روانی را تثبیت می کند.

۱۷. گردو

گردو یکی از بهترین آجیل برای سلامت مغز است به دلیل غلظت زیادی از اسیدهای چرب امگا ۳. مطالعات منتشر شده توسط مجله تغذیه، سلامت و پیری نشان می دهد که مصرف گردو می تواند عملاً باعث افزایش یادگیری و عملکرد شناختی در بزرگسالان بین سنین ۲۰ تا ۵۹ سال شود. براساس این مطالعه، افرادی که روزانه مصرف گردو به میزان بیشتری داشتند در آزمون های شناختی اسکور بالاتری داشتند.

۱۸. زردچوبه

این ادویه، اغلب در غذاهای هند اضافه می شود علاوه بر طعم دهنده سبب افزایش قدرت مغز می شود. تحقیقات انجام شده توسط Annals of Academy of Neurology در هند نشان داد که زردچوبه می تواند به پیشگیری و کاهش علائم بیماری آلزایمر و زوال عقل کمک کند و همچنین در درمان آسیب مغزی کمک کند. این غذای مغذی دارای اثرات ضد التهابی در بدن است.

۱۹. روغن نارگیل

روغن نارگیل هنوز هم یک روغن طبخ و پز بحث برانگیز به دلیل غلظت چربی اشباع شده است. اما علاوه بر خوب بودن برای درمان های زیبایی، می تواند قدرت مغز را افزایش دهد. طبق یک مطالعه منتشر شده توسط Clincial BBA، روغن نارگیل دارای غلظت بالایی از تری گلیسیرید های با متوسط زنجیره ای است که کتون هایی شکسته می شود که به عنوان سوخت برای سلول های مغزی مورد استفاده قرار می گیرند.

۲۰. اسفناج

اسفناج نه تنها یک غذای خوشمزه برای وعده غذایی بعد از شام است بلکه همچنین دارای ویتامین K، یک ماده مغذی سوختنی که در بیشتر سبزیجات برگ سبز تیره وجود دارد مطالعه ی فدراسیون انجمنهای آمریکایی در زیست شناسی تجربی، خوردن غذای روزانه سبزیجات برگدار غنی از ویتامین K می تواند به کاهش سرعت شناختی و حافظه در بزرگسالان کمک کند.

نظرات شما

دیدگاه شما

( الزامي )

(الزامي)